Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa mukaan haastekampanjaan tekemään hyvää tai hyödyntämään hyviä tekoja.Suomi tarvitsee juuri sinua ja apuasi toteuttamaan pieniä tekoja, joilla on suuri vaikutus.

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja otamme sinuun yhteyttä parin päivän sisällä.

* Pakollinen kenttä

Haasta kaverisiHei,

Haastan sinut mukaan tekemään hyvää Tehokas tietoyhteiskunta –haastekampanjan avulla, joka esittelee koko Suomen laajuiset talkoot. Me olemme jo mukana auttamassa julkisen hallinnon toimijoita ja nyt sinullakin on mahdollisuus tulla mukaan ja olla rakentamassa Suomesta tietohallinnon johtamisen kärkimaata. Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä ja sivuilta löydät myös lisätietoa kampanjasta.

Tehdään yhdessä Suomesta tietohallintojohtamisen kärkimaa!

Tehokas Tietoyhteiskunta

Tehokas tietoyhteiskunta -haastekampanja esittelee koko Suomen laajuiset talkoot, joihin osallistumalla autatte julkisen hallinnon toimijoita. Tehdään yhdessä Suomesta tietohallintojohtamisen kärkimaa!
Seuraa ja keskustele: Haasta kaverisi Ilmoittaudu mukaan Lue lisää haasteesta

Espoossa 16.5.2013

Hyvät Kollegat,

Olemme toimineet monissa tärkeissä tehtävissä ja vastuupositioissa. Yhteenlaskettu kokemuksemme ja osaamisemme saavuttaa mittasuhteet, joita harva osaa edes kuvitella.

Lähestyn teitä tällä kirjeellä juuri valtavan potentiaalinne johdosta. Olette kaikki olleet rakentamassa tehokkaita toimintamalleja, toteuttamassa onnistuneita projekteja ja johtamassa menestyksekkäästi erilaisia organisaatioita. Saavutuksista ja menestyksistä huolimatta yhteiskuntamme vointi huonontuu. Taloudellisen tilanteen heikentyminen ja elinkeinoelämän rakenteiden sekä työolosuhteiden muutokset kääntävät ihmisten mielialat varsinkin julkisen hallinnon toimintakentässä yhä synkemmiksi. Toivo on monilta osin käännetty isoihin uudistushankkeisiin kuten sote-uudistus, kunta-uudistus, Apotti-hanke jne.

Isoissa hankkeissa piilee kuitenkin isot riskit. Hankkeiden positiiviset vaikutukset näkyvät usein vasta pidemmällä aikavälillä. Mielestäni tämä synkkyyden kierre on kuitenkin nopeasti käännettävissä. On vain uskallettava tehdä asioita uudella tavalla ja tavoitella nopeita, pienempiäkin voittoja!

Haastan teidät kaikki mukaan kääntämään Suomen positiiviseen nousuun! Tehokas tietoyhteiskunta -haastekampanjan avulla teemme konkreettisia tekoja julkisen hallinnon toimijoiden hyväksi. Monta pientä onnistumista luovat positiivista henkeä, muodostavat yhdessä ison kokonaisuuden ja antavat meille toimittajille mahdollisuuden näyttää todelliset kykymme ja arvomme. Nyt on aika ryhtyä sanoista tekoihin ja kantaa yhteiskuntavastuuta konkreettisin teoin.

Tehokas tietoyhteiskunta –haastekampanja esittelee koko Suomen laajuiset talkoot, joihin osallistumalla autatte julkisen hallinnon toimijoita. Tehdään yhdessä Suomesta tietohallintojohtamisen kärkimaa!

Talkooterveisin
Ilari Heikkinen
Senior Executive
Sofigate Oy

Säännöt

Ilmoittaudu mukaan
Valmistunut haaste valmis

Kouvola kohti sähköisiä YO kirjoituksia

Sofigate rakensi Kouvolan kaupungille tiekartan kohti ylioppilastutkinnon sähköistämisen ensimmäistä vaihetta vuonna 2016. Haastetyö kohdistui Kasvun ja oppimisen sekä lapsiperheiden tukemisen alueelle ja sen omistajana toimi Lasten ja nuorten palvelujen johtaja Ismo Korhonen.

Tiekartta luo edellytykset opetuksen modernisoinnille jo ennen annettua aikarajaa ja helpottaa siirtymistä sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Tiekarttaa varten Sofigate haastatteli kaikkien Kouvolan lukioiden rehtorit, Kouvolan tietohallinnon, paikallisen ICT-palvelutarjoajan ja Ylioppilastutkintolautakunnan edustajat. Lisäksi hyödynnettiin Sofigaten ICT Roundtable for Management -palvelua, johon osallistuivat myös Kouvolan lukioista ensimmäisessä vaiheessa sähköistettävien oppiaineiden opettajat. Lopputuloksena syntyi arvio Kouvolan tietohallinnon nykytilasta ja kehittämissuositukset.

ICT Roundtable for Management -palvelu sisältää menetelmän ja työkalut, joiden avulla voidaan merkittävästi tehostaa päätöksentekoa. Päätöksenteko ei ole enää ajasta ja paikasta riippuvaista! Lisätietoja: http://sofigate.com/ictroundtable

Tiekartta on kokonaisuudessaan julkaistu Kouvolan kaupungin verkkosivuilla ja voit tutustua siihen osoitteessa:http://www.kouvola.fi/material/attachments/hyvinvointipalvelut/viestinta/uoJzo9AWT/Kouvolatiekartta_eYO.pdf

Lisätietoja:
Timo Tiainen, Palvelupäälikkö, Kouvola
timo.tiainen@nullkouvola.fi
020 615 8330

Sanna Suomela, Senior Advisor, Sofigate
sanna.suomela@nullsofigate.com
040 512 3148

‹ Takaisin haasteisiin